Wat kan breken op snorkel?

Niets. Dit is indrukwekkend, vergelijk het met Max De Vries Snowboard. Zelfs met een snorkel moet je je handen niet in het water leggen. Ook: Je niets breken op de snorkel met behulp van de hand-hold (ik noem dit Snorkel Hand-hold). Snorkelbreuken komen niet vaak voor omdat we de snorkel in het water zetten, we zetten het aan en we zijn in het water, het is allemaal voorbij. Maar er zijn zeer zeldzame pauzes die gebeuren. In de meeste van de tijden wanneer ik zie dergelijke breuken, zie ik dat ik diep adem te halen of het water zal erg warm. Wat zou de reden hiervoor kunnen zijn? Omdat de snorkel is gemaakt van aluminium, dat is een vette stof. Als je een klein stukje aluminium in water stopt, is er een neiging om deze vette substantie erin te krijgen. Ik weet eigenlijk niet waarom. Het is niet makkelijk om iets te doen zonder handvat, toch? Dus als het warm wordt, kan de handgreep beschadigd raken.

Hoe voorkom je snorkelbreuken?

Er zijn veel dingen die je doen om snorkelpauzes te voorkomen. De volgende zijn enkele van hen. In tegenstelling tot Marktplaats Snowboard is het dus veel opmerkelijker.

Gebruik geen water of een vloeistof die meer dan 20 graden Celsius is. U alleen water of olie gebruiken voor het schoonmaken van de snorkel. U mag geen chemicali├źn, reinigingsoplossing of iets anders dan de normale reinigingsmethoden gebruiken, die u moet kennen. Gebruik bij het schoonmaken van de snorkel altijd hetzelfde soort reinigingsmiddel voor elk type water, inclusief olie en water. Om een lek te voorkomen: Wanneer het warm wordt, kan de snorkel beginnen te bewegen van links naar rechts en het water dat het binnenkomt kan nat worden. Kijk naar de snorkel Test vergelijking. Dit kan gebeuren wanneer het warm aan te raken, maar niet warm genoeg om je te verbranden. Om dit probleem te voorkomen, u de snorkel op de vloer. Het probleem is dat als het water warm wordt, de coating op de snorkel begint te drogen. U gebruik maken van een handdoek op de vloer om de coating te drogen. Als de coating nog steeds niet droog is, moet u een ander soort reinigingsmiddel gebruiken. Daarom heb ik deze snorkel gemaakt. Het is een klein, lichtgewicht en gemakkelijk te reinigen stuk metaal. Het oppervlak is volledig glad en is gemaakt van aluminium.