Actiemenu

Deel vacature

Nog 36 dagen

Solliciteer nu 0 sollicitanten
Stel een vraag

Horecaportier

Prohost Security B.V.

Vacatures

In overleg

Einde

01 augustus 2017

Salaris

Marktconform salaris

Werkervaring

2 - 5 jaren

Opleiding

MBO Niveau 2

Niveau

Medior

Functiebeschrijving

Bewaakt de ingang van horecagelegenheden (bijvoorbeeld nachtclubs, bars en discotheken). Voorbeelden van werkzaamheden: laat bezoekers binnen en uit, controleert personen en toegangsbewijzen, treedt op bij onregelmatigheden en verwijdert personen met ongewenst gedrag, waarschuwt soms de politie of ambulance, controleert gebouwen na sluiting, verstrekt inlichtingen aan bezoekers, onderzoekt diefstallen, begeleidt gasten in een noodsituatie, verleent eerste hulp bij ongelukken en rapporteert aan de leidinggevende.

Wat zoeken wij?

Als gastheer ben jij het gezicht van Prohost Security BV.
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het geldende deurbeleid, zorgt voor de veiligheid van de aanwezige gasten en is preventief aanwezig ter voorkoming van problemen.
De gastheer treedt ook op tijdens onregelmatigheden, weert ongewenste bezoekers en verwijderd gasten die zich niet aan het beleid houden die de horecagelegenheid voert.

Functie-eisen voor horecaportier Groningen:

– Minimaal 2-3 jaar ervaring in soortgelijke functie.
– Affiniteit hebben met het vak.
– Goed zelfstandig kunnen werken.
– Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
– Persoonlijke kenmerken; leergierig, representatief,
doorzettingsvermogen, standvastig.
– In bezit zijn van rijbewijs B.
– Woonachtig in of rondom Groningen

Competenties

Stressbestendig zijnFlexibel werkenAmbitie tonenMondeling communicerenSamenwerkenBesluitvaardig handelenProblemen analyserenInitiatief nemen

Vereiste passie-profiel

Data

Je vindt het leuk om met feiten en of getallen bezig te zijn. Je houdt van orde en structuur. Een functie waarin je gegevens kunt analyseren, controleren of bewerken past goed bij je. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende beroepen: administratief medewerker, onderzoeker, accountant, bibliothecaris, econoom.