InnovationLabs.Berlin


'Zelf aan het Werk' heeft als doel om economische kansen te creëren voor álle inwoners van Nederland.

In april 2016 zijn we We combine corporate and startup expertise with preneurial innovation methods to create unique learning experiences. in de regio Groningen-Assen en Zuid-Holland. Hieronder staat het resultaat tot op heden.

679
Vacatures

Doe mee »


6-12
Plaatsingen/ mnd

Meer info »


6.134
Opleidingen

Meer info »


2.745
Werkgevers

Meer info »


4.225
Individuen

Meer info »


17
Gemeenten

Meer info »


Photobooth host
Fotodoos, oproepkracht

Aangeboden door

Fotodoos

Niveau

Medior

Functiebeschrijving

Ben jij geschikt voor het leukste bijbaantje van Nederland? Wij zoeken nieuwe helden! Bij Fotodoos verhuren we photobooths aan bedrijven en particuleren door heel Nederland. Jouw taak is om met één van onze auto's vanuit Joure op pad te gaan en feestjes te bezoeken met onze photobooth. Eenmaal aangekomen op locatie ben je vertegenwoordiger van Fotodoos, je bouwt de photobooth op, begeleidt de gasten met het foto's maken en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Deze leuke bijbaan is geschikt voor studenten.

Wat bieden wij jou?
• Iedere week de leukste feestjes bezo...

Front/back-end developer
Pijper Media B.V., voltijd

Aangeboden door

Pijper Media B.V.

Niveau

Medior

Functiebeschrijving

Voor de functie van front/back-end developer tbv onze uitgeverij zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vakkracht met naast de technische kennis ook feeling voor ontwerp. Wil jij meewerken aan het ontwerpen en doorontwikkelen van ons CMS en herstijlen van onze websites zoals Playboy, Nieuwe Revu en Panorama? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken:

• Door ontwikkelen en uitbreiden van ons CMS / website’s
• Soap koppelingen kunnen maken (API)
• Ontwikkelen van geavanceerd...

System developer
TopX B.V., voltijd

Aangeboden door

TopX B.V.

Niveau

Medior

Functiebeschrijving

Ontwikkelt informatiesystemen voor verschillende toepassingen. Voorbeelden van werkzaamheden: analyseert informatievraagstukken, kiest de juiste methode voor systeemontwikkeling, ontwerpt, bouwt en test informatiesystemen, maakt documentatie en helpt informatiesystemen te implementeren.

Je bent in het bezit van een hbo-diploma in een relevante ICT-richting.
Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met software development op het .Net-platform.
Je hebt aantoonbaar ruime kennis van en ervaring met Microsoft-technologieën, zoals ASP.Net, MVC, C#.Net, .N...

Invalpool leerkracht basisonderwijs
Vereniging voor Christelijk Onderwijs Groningen V.C.O.G., in overleg

Aangeboden door

Vereniging voor Christelijk Onderwijs Groningen V.C.O.G.

Niveau

Junior

Functiebeschrijving

Geeft les op een basisschool aan kinderen van vier tot ongeveer twaalf jaar. Onderwijst jongere kinderen door middel van speelleeractiviteiten en geeft oudere kinderen onder andere les in taal, rekenen, aardrijkskunde en handenarbeid. Voorbeelden van werkzaamheden: bereidt lessen voor, brengt de lesstof duidelijk over, houdt orde in de klas, geeft extra aandacht of oefeningen aan moeilijk lerende kinderen, neemt toetsen af, kijkt deze na en houdt de vorderingen bij, maakt leerlingrapporten, onderhoudt contacten met ouders en verzorgers, overlegt met collega's, woont vergaderingen bij en vol...

Team member
Kentucky Fried Chicken, in overleg

Aangeboden door

Kentucky Fried Chicken

Niveau

Junior

Functiebeschrijving

Lijkt het je leuk om als kok, keukenmedewerker of achter de kassa te werken? Dan zoeken wij jou als Team Member! Ben je een echte teamplayer? En kan jij ervoor zorgen dat gasten altijd tevreden het restaurant verlaten? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van Team Member! Als Team Member ben je niet alleen verantwoordelijk voor het bereiden en verkopen van de KFC kipproducten, maar ben je ook het gezicht van het KFC restaurant. Of je nu aan de kassa staat om de gasten te bedienen of in de keuken bezig bent met het bereiden van de kipproducten: kwaliteit en gastvriendelijkheid staan...

Shiftleader
Kentucky Fried Chicken, in overleg

Aangeboden door

Kentucky Fried Chicken

Niveau

Junior

Functiebeschrijving

Jij houdt je hoofd koel bij het managen van jouw shift! Als Shiftleader moet je iedere dag jouw leidinggevende kwaliteiten laten zien. Tijdens een shift heb jij de leiding over 7 tot 25 teamleden. Naast het aansturen van het team ben je operationeel actief op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor een goede werksfeer, tegelijkertijd coach je medewerkers op de kwaliteit van hun werkzaamheden en op houding en gedrag. Je bent in jouw shift eindverantwoordelijk voor de veiligheid van onze medewerkers en gasten, het beschermen van de eigendommen van KFC en het naleven van onderstaande kernt...

Caissière
Albert Heijn Selwerd, deeltijd

Aangeboden door

Albert Heijn Selwerd

Niveau

Junior

Functiebeschrijving

Rekent in een winkel artikelen aan de kassa af. Voorbeelden van werkzaamheden: scant artikelen, slaat de prijs van artikelen aan op de kassa, ontvangt geld en geeft wisselgeld terug, telt geld, stelt de pinautomaat in, pakt artikelen in, informeert klanten, vult schappen en rekken en houdt de winkel schoon.

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel.
Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan.

Voor deze functie ...

Vulploegmedewerker
Albert Heijn Selwerd, deeltijd

Aangeboden door

Albert Heijn Selwerd

Niveau

Junior

Functiebeschrijving

Vult in winkels de vakken en de rekken met artikelen. Houdt de winkel schoon en ondersteunt het winkelpersoneel. Voorbeelden van werkzaamheden: controleert de voorraad in het magazijn, neemt artikelen van leveranciers in ontvangst, legt artikelen in de schappen, geeft klanten informatie over producten, weegt en snijdt producten af, verpakt producten, rekent af, draagt artikelen naar de auto en houdt de winkel schoon.

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen.
Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en ...

Kwaliteitsmedewerker
Albert Heijn Vinkhuizen, deeltijd

Aangeboden door

Albert Heijn Vinkhuizen

Niveau

Junior

Functiebeschrijving

Voert kwaliteitscontroles uit en ondersteunt bij de opzet en het onderhoud van een kwaliteitszorgsysteem. Voorbeelden van werkzaamheden: beoordeelt grondstoffen en eindproducten, verzamelt meetresultaten, zet procedures en werkinstructies op en onderhoudt deze, plant en verzorgt de uitvoering van interne audits, levert informatie aan de kwaliteitsmanager en begeleidt en motiveert medewerkers bij het toepassen van procedures en het gebruik van documenten.

Als kwaliteitsmedewerker zorg je er samen met je collega’s van de verschillende afdelingen voor dat de winkel schoon en veilig is...

Verkoper
Albert Heijn Vinkhuizen, deeltijd

Aangeboden door

Albert Heijn Vinkhuizen

Niveau

Junior

Functiebeschrijving

Verkoopt artikelen in een supermarkt. Voorbeelden van werkzaamheden: informeert en adviseert klanten over hun aankopen, verkoopt artikelen (bijvoorbeeld voedingsmiddelen en huishoudelijke artikelen), rekent af, behandelt klachten, registreert inkomende en verbruikte goederen en plaatst ze in het magazijn of in de winkel, houdt de winkel schoon en netjes (door opruimen, stoffen en stofzuigen), presenteert de artikelen op een aantrekkelijke manier en houdt in de gaten of het assortiment past bij wat klanten willen.

Als verkoper bij Albert Heijn ben je een specialist.
Klanten v...