Kan ik snorkelen op Amazon?

Ja!

Maar zo makkelijk is het niet. Want in Europa en Nederland wordt snorkel niet als luxeproduct beschouwd. Snorkel kost veel, in Nederland is dat veel meer dan in Australië of de VS.

Mijn snorkel kan zo veel als £50 kosten, dat is meer dan de kosten van de boot. En het is zelfs meer dan dat met alle scheepvaart.

Dus, ik heb besloten om samen een korte gids die ik denk dat zal het kopen van snorkel op Amazon meer redelijk.

Er zijn veel verschillende merken snorkeluitrusting, ik zal ze hier niet allemaal dekken. Snorkeluitrusting kan duur zijn, je moet geen snorkeluitrusting kopen zonder de werkelijke kosten te kennen. Ik ben op zoek om zich te concentreren op alleen degenen die goedkoper zijn, zonder overcomplicating het proces. Maar laten we eerst eens kijken wat enkele van de meest populaire snorkeluitrusting je zal kosten.

Dit is een voorbeeld van het type snorkeluitrusting dat ik ben tegengekomen. Als je dit type snorkel nog niet eerder hebt gezien, kun je verwijzen naar de link aan het einde van dit artikel. Dit is ook niet een uitputtende lijst van snorkeluitrusting, er zijn vele andere soorten die er zijn als deze, maar ik heb alleen gericht op de meest populaire. Dus, daar gaan we! De snorkel en het masker is een zeer populair en veelzijdig item om te snorkelen, omdat het meestal draagbaar, gemakkelijk mee te nemen, en zorgt voor een gemakkelijke verwijdering uit het water. Als je wilt leren hoe je een snorkel en masker gebruiken, kun je mijn video bekijken: Hoe gebruik je een snorkelmasker Hoe krijg je je eerste snorkeluitrusting? Ik raad je ten zeerste aan om de video te bekijken om een dieper inzicht te krijgen in de snorkeluitrusting die je moet kopen voordat je begint met het kopen van snorkeluitrusting voor jezelf. Als je dat nog niet hebt gedaan, bekijk dan deze video om alles te weten te komen over het krijgen van je eerste snorkel. Laten we nu beginnen met de basisonderdelen van een snorkel en masker. Hier is een tafel van alle onderdelen die ik heb gevonden dat kan worden gebruikt met een snorkel en masker: Deel Beschrijving Materialen nodig Prijs Snorkel Het enige wat je nodig hebt om een snorkel te maken zijn het masker en een extra mondstuk (meestal gemaakt van metaal). Snorkelmaskers zijn meestal gemaakt van plastic, wat niet goed is voor het gezicht. Ik geef de voorkeur aan een masker te kopen met een binnenvoering die duurzaam is, maar niet te zacht en niet te hard. Dit is vermeldenswaard, in vergelijking met Hugo Boss Reistas Een mooi plastic masker met een goede voering voor het mondstuk is een grote investering. Masker Een goed snorkelmasker kan worden gemaakt van plastic, maar als je wilt investeren in een echte snorkel, moet je er een kopen gemaakt met een materiaal dat bestand is tegen misbruik. Dit is precies wat het onderscheidt van artikelen zoals snorkel Test. De meeste mensen gebruiken een masker gemaakt van plastic, maar er zijn tal van goedkope degenen beschikbaar bij lokale winkels of online, als je weet waar te kijken. De meeste van de plastic maskers die online beschikbaar zijn gemaakt met nylon of polypropyleen, maar je ook masker gemaakt van polyethyleen. Snorkel- en maskermaterialen zijn niet altijd hetzelfde. Het is ook niet gemakkelijk om het juiste materiaal te vinden. De materialen die de beste stabiliteit en bescherming tegen water en zout hebben zijn meestal polypropyleen en nylon.