Is snorkel kopen de moeite waard?

Als je bereid bent om te leren. Maar er zijn verschillende factoren die bepalen of een snorkel de moeite waard is of niet.

De eerste factor is de prijs. Als snorkel is een goedkopere optie, dan is het misschien zinvol om het te kopen. En hoe duurder het is, hoe lager de prijs. Ik heb snorkelprijzen van $100 tot $100.000 gezien, wat extreem hoog lijkt. Maar dat komt omdat de meeste snorkelfabrikanten goedkope materialen hebben gebruikt en niet erg goed zijn in het maken van snorkels. Uiteindelijk is prijs altijd een belangrijke factor. Als u geïnteresseerd bent, neem dan een goede kwaliteit snorkel voor goedkoop. In tegenstelling tot Beste Snowboard Gebied is het veel bruikbaarder. Een andere factor die de prijs beïnvloedt, is hoe lang de snorkel zal duren. Als het is gemaakt in een high-tech, geavanceerd materiaal, zoals roestvrij staal, dan zal de prijs lager zijn. Ik heb snorkels voor goedkoop voor zo weinig als 50 uur gezien.

Wat is de duurste snorkel? In mijn ervaring, zijn er enkele snorkels dat de duurste zijn. Ik zie de reden hierachter: Allereerst moet je een snorkel kiezen die een bepaalde grootte, gewicht en lengte heeft. U ze krijgen van het internet en van sommige retailers. Ten tweede moet je beslissen over het materiaal en de dikte van de snorkel. Sommige van de snorkels zijn erg dun en het ziet er niet goed uit met een lange snorkel. Kan ik snorkelen op Amazon? Dus, als je niet wilt veel geld uitgeven, ga dan voor een meer eenvoudige en duurzamer model, of je gaan voor een ouder model met meer vulling, zoals de snorkels verkocht door Epson of degenen verkocht door SPC. Ik kocht een paar snorkels en hebben een paar maanden ervaring, dus ik een nieuwe snorkel met enige vulling te proberen besloten. Het spijt me voor de lange post, maar ik moest het doen. Zie ook een ervaringsrapport snorkel.

U meer foto's in dit bericht: Snorkels in mijn blog. De nieuwe snorkels: Ik kocht twee nieuwe snorkel: een Triton snorkel en een Spinner snorkel. Ze zijn echt goed gemaakt. Ze zijn zeer flexibel, met een zeer sterke stalen constructie. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten, variërend van 15 tot 45 mm.