Inkomsten genereren

Affiliate Links zijn op geen enkele manier verbonden met Snorkel Aficionado. U de site van Snorkel Aficionado bezoeken en een van de aanwezige links gebruiken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het gebruik van de links en we hebben geen toestemming gegeven, onderschreven of verstrekte financiële steun aan een bedrijf, affiliate of een andere derde partij met behulp van de links of naar de website.

Snorkelen is niet alleen leuk, het kan een lucratieve business zijn! U veel geld verdienen in snorkelen en duiken en met ervaring u een van de beste snorkelaars rond. Hier is een infographic met links naar alle verschillende plaatsen waar je gaan snorkelen en duiken met je familie en vrienden. Snorkelaars houden van deze infographic, omdat het een geweldige gids is over hoe je snorkelen en ook hoe je je carrière beginnen in snorkelen. Klik op de onderstaande afbeeldingen om ze te vergroten: Ik heb de infographic toegevoegd aan een aantal van mijn favoriete websites, zodat u de beste kwaliteit beeld van elke website voor minder dan een dollar te krijgen.

U hoeft niet te gebruiken deze affiliate links om een aankoop te doen, maar we zouden zeer dankbaar zijn als je dat deed. Bedankt voor uw steun!

Als je meer wilt weten over hoe je met niets anders over de oceaan surfen, kun je overwegen om de Blue Scuba Dive Instructor's Guide te krijgen voor $ 30,00

Het bevat meer dan 50 pagina's met tips, advies en video's die je zullen helpen om te leren surfen als een pro.

Bekijk het eens. Je zult aangenaam verrast zijn.

Er zijn vele andere geweldige snorkelcursussen die zijn gemaakt door gecertificeerde instructeurs om u te trainen om te genieten van de golven en het water.

Ik weet niet of je al naar een van de cursussen die ik noemde, maar ik denk dat ik zou een zeer harde tijd leren surfen zonder een van die hebben. Ik geniet van een lekkere warme douche in de winter en een goede duik in het zwembad, maar die dingen zijn volledig optioneel.